Voor profit- en nonprofit organisaties

Voor organisaties die overwegen om gehandicapten in dienst te nemen geeft Mayim workshops rond de beeldvorming over gehandicapten. Over maatschappelijk verantwoord ondernemen en gehandicapten en opleidingen jobcoaching gehandicapten en werkbegeleiding. Het beslissen over in dienst nemen van mensen met ‘haakjes een oogjes’ is vaak een hele stap.

Innovatie en diversiteit

Het innovatievermogen van uw organisatie zit in uw mensen. Het is de kunst om buiten de gebaande paden te gaan. Dat doe je met een palet aan mensen met verschillende achtergronden. Bijvoorbeeld mensen met een handicap. Mensen met een handicap zijn uiterst gemotiveerde mensen met een significant lager verzuim. Mensen met een handicap kijken ‘anders’ tegen dingen aan. Uw organisatie wordt hierdoor letterlijk en figuurlijk ‘rijker’.


Gewoon doen

Er wordt veel gesproken over maatschappelijk, verantwoord ondernemen. Over de stap van denken naar doen. Over de stap van het erover communiceren naar het vormgeven in het primaire proces. Dat is inspirerend en heeft een duurzaam effect. Ondernemingen staan voor de uitdaging dit te vertalen in daden. Wat kom je tegen en hoe pak je dat aan? Mayim ondersteunt bedrijven die de relatie tussen ondernemingsdoel en hun maatschappelijk strategie willen versterken.