De verrijking. Een bijzonder initiatief.

Je bent gehandicapt. Jouw droom is zelfstandig participeren in de arbeidsmarkt. Je zoekt al een tijdje werk of participatie in onze maatschappij. Je bent er klaar voor of hebt een steuntje in je rug nodig. En als het jouw droom is om zelfstandig, zelfredzaam te participeren hoeft een handicap jou niet te weerhouden deze droom waar te maken. In wezen begint die verandering bij jezelf, dus met het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

 

Mayim. Het werkbureau.

In Almere is een nieuw bureau gestart. Een werkbureau voor mensen met wat meer ‘haakjes en oogjes’ dan we gewend zijn. Mayim is het eerste Almeerse werkbureau voor mensen met een handicap. Mensen met een handicap zijn het niet gewend of het verleerd om serieus genomen te worden. De adviseurs van Mayim doen dat wel. Anders dan bij een ‘uitzendbureau’ komt Mayim naar je toe. Altijd! En zonder dralen.

 

De adviseurs. Kennis, ervaring én passie.

De mensen achter Mayim hebben tientallen jaren ervaring en kennis in werving & selectie en projecten voor speciale mensen. Mayim is opgericht door Michelle Rutten, ouder van een lichamelijk gehandicapte dochter en ervaren arbeidsdeskundige. Voor Michelle is haar dochter bron en inspiratie: ‘Zij toont mij dagelijks dat wanneer je uitgaat van je mogelijkheden je bijna alles voor elkaar kunt krijgen.’

 

Mayim. Een maatschappelijke onderneming.

Mayim is een sociale onderneming en zoekt met haar netwerk een maatschappelijk leiderschap. Zij investeert in vernieuwende praktische oplossingen. Identificeert problemen rondom maatschappij en handicap. En is ten eerste en vooral gericht op het creëren van toegevoegde waarde voor de samenleving. Mayim heeft een sterke visie, inclusief een weldoordacht plan om het uiteindelijke doel te bereiken. Mayim is bereid vernieuwingen en inzichten openlijk te delen met anderen, met het oog op herhaling door anderen op andere plekken vanuit visie, passie en verantwoordelijkheid.